Lage prijzen
Snelle levering!

slider loten-drukken

Loten ontwerpen

U kunt uw eigen loten ontwerpen of dit door ons laten doen. In het laatste geval stuurt u ons de teksten en logo's die geplaatst moeten worden en wij maken een ontwerp voor u en mailen dit ter controle. Op deze manier weten wij zeker dat het bij ons goed uit de printer komt.

Zelf loten ontwerpen

Wilt u zelf uw loten ontwerpen dan is dat ook mogelijk. Onderstaand een plaatje als voorbeeld.

lotontwerp

De buitenafmeting van het lot (blauwe kader) is de afmeting die u besteld heeft, bv 7 x 14,85 cm. Omdat de printer niet tot de rand kan printen moet de tekst 5 mm rondom binnen het blauwe kader blijven, zie het rode kader.
De perforatie moet minimaal 2 cm van links komen, maar mag ook verder naar rechts als op het afscheurstrookje meer informatie vermeld moet worden. Hierdoor wordt de ruimte voor uw teksten en logo's (rode kader) wel kleiner.

In de regel worden de loten aan de linkerkant geniet.

Bij andere formaten loten gelden dezelfde regels: minimaal 2 cm van links voor de perforatie, 5 mm witruimte rondom de tekst.

Voor loten met aflopende kleuren geldt een prijstoeslag van 20% omdat dit voor ons veel meer werk is. Neem bij het ontwerpen van uw loten dus tijdig contact met ons op.

Let op: bij spoedopdrachten verwerken we geen loten waarbij afbeeldingen tot de rand van het lot doorlopen. Dit kost veel tijd om het lot uit te snijden.