Lage prijzen
Snelle levering!

slider loten-drukken

Loten drukken in zwart-wit

Een goedkope optie voor lootjes printen is het kiezen voor zwart wit loten. In veel gevallen zijn loten in zwart wit ook alles wat u nodig heeft. Wilt u op de kosten besparen? Dan kunt u kiezen voor lootjes printen in zwart wit. Hierbij kunt u ook kiezen tussen genummerde loten drukken. Het ontwerp en het formaat van de loten is ook volledig aan u. Door geld te besparen op lootjes printen, houdt u meer geld over voor de loterij zelf. Door te kiezen voor loten drukken krijgt u de loten op mooi papier aangeboden. Hierbij loont het om de loten te laten drukken dan wanneer u zelf kiest voor lootjes printen. Loten die zijn gedrukt ogen professioneler.

Zwart wit hoeft niet saai te zijn

Er zijn een verschil in prijs wanneer u kiest voor zwart wit loten drukken of full color loten drukken. Toch hoeven zwart wit loten zeker niet saai te zijn. U kunt zelf een ontwerp aanleveren welke op de loten worden gedrukt. Hier kunt u zo creatief mee zijn als u zelf wenst. Wanneer u geen ontwerp kunt aanleveren kunt u ook diverse voorbeelden meesturen met eventueel een voorbeeld schets. Zo kunnen we samen tot een ontwerp komen waar u tevreden mee bent. Vervolgens wordt dit ontwerp op de loten gedrukt. Loten laten drukken is snel geregeld en u heeft de loten ook snel in huis. Zelf lootjes maken kan ook. U levert dan het ontwerp aan en deze worden vervolgens geprint.

De mooiste lootjes printen met uw ontwerp

Wilt u een afbeelding op de lootjes of heeft u een sponsor die u graag op de achterzijde bedrukt wilt hebben? Dan is dit allemaal zeker mogelijk. Geeft bij loten drukken uw voorkeuren aan. Zo kunnen de loten precies naar wens worden bedrukt. U kunt de loten enkelzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld een logo op de achterkant laten drukken en op de voorzijde staat de belangrijkste informatie. Door te kiezen voor zwart wit loten drukken kunt u flink op de kosten besparen en toch een opvallende loten voor loterij laten drukken.

Loten laten drukken voor een lage prijs

Wilt u loten laten drukken maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan kiest u voor zwart wit loten. Ook kunt u geld besparen door te kiezen voor een kleinere oplage of voor loten die enkelzijdig zijn bedrukt. Wanneer u iets meer te besteden heeft, kunt u kiezen voor loten drukken aan twee kanten en in kleur. Zelf lootjes maken en aanleveren kan u ook schelen in de kosten. Voor een overzicht van de kosten voor lootjes printen kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Besluit u met ons in zee te gaan? Dan heeft u de loten na het plaatsen van de bestelling snel in huis.

Loten voor loterij in een loten boekje

U heeft een ontwerp aangeleverd en u weet het juiste formaat. Dan kunt u kiezen voor losse lootjes printen of u kiest voor loten boekjes. Loten boekjes zijn voorzien van een perforatiestreep. Zo kunt u de loten voor loterij eenvoudig uit het loten boekje scheuren. Deze loten boekjes kunnen 10 tot 50 loten bevatten. Wanneer u liever geen loten boekje wilt, kiest u voor losse loten laten drukken. U geeft hierbij zelf het formaat van de loten aan en de hoeveelheid. Ook kiest u voor loten drukken in zwart wit om extra op de kosten te besparen, of u kunt kiezen voor loten in kleur. Wat u ook kiest; u krijgt de beste kwaliteit.