Lage prijzen
Snelle levering!

slider loten-drukken

Zelf loten maken: zelf het ontwerp aanleveren

Gaat u zelf loten maken? Dan kunt u het ontwerp naar ons toesturen. Zo kan uw ontwerp op de loten worden gedrukt. Loterij lootjes zelf maken geeft een persoonlijk tintje aan de lootjes. Het is hierbij wel van belang dat de kwaliteit van het ontwerp goed moet zijn. Hoe scherper de afbeeldingen, hoe beter. Er zijn een aantal richtlijnen voor het aanleveren van loterij lootjes die u zelf heeft ontwerpen. Door u aan deze richtlijnen te houden weet u zeker dat uw ontwerp strak en mooi op de loterij lootjes kan worden gedrukt. Zo heeft u binnenkort loterij lootjes in handen waar u helemaal tevreden mee bent.

lotontwerp

Hoe kunt u het ontwerp aanleveren

Via de website kunt u naar het bestelformulier. Hierin geeft u al uw wensen aan op het gebied van loterij lootjes bedrukken. U kunt via de website geen ontwerp uploaden. Wanneer u het bestelformulier heeft ingevuld zal er contact met u worden opgenomen over de loterij lootjes. Vervolgens kunt u uw ontwerp toesturen en wordt er gekeken of dit ontwerp goed genoeg is voor de loterij lootjes. Zelf lootjes maken stelt u in staat om de loten in het thema van de loterij te ontwerpen. Let er hierbij goed op dat de nummering, het logo, afbeeldingen en de tekst goed zichtbaar is. Ook kunt u alvast nadenken over het formaat van de loterij lootjes.

Lootjes bestellen zonder eigen ontwerp

Het kan voorkomen dat u niet kunt kiezen voor zelf lootjes maken. Wellicht heeft u geen programma waarmee u dit kunt ontwerpen of weet u niet hoe u dit kunt doen. In dat geval kunt u een schets naar ons opsturen of enkele voorbeeld afbeeldingen. Stuur het logo, de tekst en eventuele afbeeldingen mee. Zo kan er een ontwerp voor u worden gemaakt voor de loterij lootjes. Zorg ervoor dat de bestanden die u aanlevert van goede kwaliteit zijn. Zo weet u zeker dat de loterij lootjes een professionele uitstraling zullen krijgen. U kunt al uw bestanden als PDF aanleveren of als hoge resolutie JPG.

De snelste manier van lootjes bestellen

Na het plaatsen van een bestelling voor loterij lootjes, kunt u deze snel in huis verwachten. Om dit proces te versnellen kunt u zelf lootjes maken. Door goed te letten op de formaten en een ontwerp in hoge resolutie aan te leveren kan het proces direct in gang worden gezet. Zo kunt u zelf loterij lootjes maken en heeft u deze snel in huis. Via de website staan een aantal tips waar u rekening mee kunt houden bij het aanleveren van uw ontwerp. Zo voorkomt u dat er aanpassingen moeten worden gedaan. Dit kan meer tijd in beslag nemen waardoor u de loterij lootjes een dag later in huis kunt hebben. Ook wanneer u geen ontwerp kunt aanleveren kan de levertijd iets langer op zich laten wachten doordat er eerst een ontwerp moet worden gemaakt.

Zelf lootjes maken met alles erop en eraan

Kiest u voor zelf loten maken? Bedenk dan van tevoren goed wat u allemaal op de loten wilt laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan de nummering of een opvallend logo. Ook afbeeldingen kunnen prima op de loterij lootjes worden gedrukt. Zelf lootjes maken scheelt u in de kosten, evenals lootjes printen in zwart wit. Kiest u liever voor kleur? Dan bent u iets duurder uit. Door een offerte aan te vragen weet u direct wat de kosten gaan zijn voor loten drukken. De loterij lootjes worden eerst gecontroleerd voordat ze worden gedrukt. Zo weet u zeker dat u loterij lootjes van uitstekende kwaliteit in huis haalt. U kunt kiezen voor losse loterij loten of loten boekjes.